Ouders c.q. vormelingen kunnen zich via het parochiekantoor melden, dit kan zowel telefonisch evenals digitaal. Men kan onderstaand contact formulier invullen om de aanmelding digitaal kenbaar te maken waarna we spoedig contact met u opnemen.

Het heilig Vormsel zal dit jaar op zaterdag 23 november 2019 om 18.30 uur worden toegediend tijdens een Eucharistieviering in de parochiekerk van de Heilige Petrus (St. Pieter Beneden).

Heilig vormsel inschrijvingsformulier

Graag verzoeken we u onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. De velden die aangeduid zijn met een sterretje (*) zijn verplichte velden.

Gegevens vormeling

Geeft zich op voor het ontvangen van het H. Vormsel op 23 november 2019 in de parochiekerk van H. Petrus (St. Pieter Beneden)

Contact gegevens (ouders/verzorgers)