Onze bisschop Mgr. Drs. Harrie Smeets zal op 13, 14 en 15 september 2019 ter kennismaking het Dekenaat Maastricht bezoeken. Er is voor dit bezoek een uitgebreid programma opgesteld. Hij zal verschillende parochies bezoeken, over pastorale en diaconale projecten worden geïnformeerd, vieringen houden en priesters, diakens, kerkbesturen en vrijwilligers ontmoeten. Geïnteresseerde parochianen kunnen bij diverse vieringen en activiteiten aanwezig zijn:

Vrijdag 13 september 2019

16.30 uur: Heilige Mis in Basiliek van Meerssen

19.15 uur: deelname aan herdenking Bevrijding Maastricht

Zaterdag 14 september 2019

9.30–11.30 uur: wandeling van de kerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes via de Groene Loper naar het projectbureau A2 en het “Leger des Heils’

17.00 uur: Heilige Mis met Lifeteen in Malberg

19.00 uur: Grote Bidweg met de Sterre der Zee; de bisschop neemt deel aan het slot ervan; aansluitend receptie in de kruisgang

Zondag 15 september 2019

10.00 uur: Heilige Mis in Amby

14.00 uur: wandeling vanaf uitzichtpunt Groeve (via Sint Pieter) naar St. Servaasbasiliek. Parochianen van St. Pieter worden uitgenodigd om bij de bezichtiging en de wandeling op de St. Pietersberg mee te gaan.

Bekijk hier het fotoalbum werkbezoek dekenaat Maastricht.