Op zondag 4 oktober om 10.00 uur ontvangen 21 communicanten in de kerk van Sint Pieter Beneden hun eerste H. Communie.

Onze communicanten zijn:

Izzie Ariës Jesper Belgers Jules Boesten
Luc Bressers Aurelie Dankers Paul Delnoy
Lucie Dias Christophe Dubois Caj Gadet
Maurits van der Heijden Kris Klinkers Emi Lodewick
Simonpietro de Luca Victor Penn Sam van Schendel
Noa ter Ellen Luca ter Ellen Quinn Quadackers
Vinz Quadackers Jordan Walstock Jaydee Walstock

De Heilige Mis wordt opgedragen door pastoor Jan Vries en kapelaan Miguel Pascual Coello.

De communicanten worden muzikaal begeleid door Familiekoor Sint Pieter o.l.v. Laurine Coenen en Maurice Sleijpen en door een ensemble van harmonie Sint Pieter 1890 o.l.v. Tim Aerdts.

Gezien deze onzekere ‘coronatijd’ kunnen hierbij alleen de gezinnen en de opa’s en oma’s aanwezig zijn. Toch willen we u van deze feestelijke communiemis deelgenoot laten zijn. Het kerkbestuur heeft het mogelijk gemaakt dat u via livestream kunt meevieren:

Het kerkplein zou er feestelijk uitzien als op deze dag de omwonenden de vlag zouden uithangen.