Kapelaan Miguel heeft in het vorige parochieblad verteld, hoe hij in zijn jeugd in Madrid in een gemeenschap van de Neocatechumenale Weg kwam, die hem gevormd heeft en waardoor hij later ook naar Nederland is gekomen. De verantwoordelijken van de Neocatechumenale Weg in Nederland – Massimo en Patrizia Palloni, die met hun gezin in Maastricht wonen – hebben aangeboden om een neocatechumenale catechese te houden in ons parochiecluster. Voor geïnteresseerden: op de zondagen 30 april en 7, 14, 21 en 28 mei houden zij op het Onze Lieve Vrouweplein tussen 15.00 en 17.00 uur een ‘pleinmissie’. Op diezelfde zondagen zullen tussen 20.00 en 21.00 uur catechese-bijeenkomsten worden gehouden in de parochiezaal bij de basiliek van O.L. Vrouw (ingang Stokstraat) en ook nog op de donderdagavonden, 1, 8 en 15 juni van 20.00 – 21.00 uur.

U bent welkom.