Misintenties kunt u telefonische doorgeven aan het parochiesecretariaat of door het invullen en verzenden van onderstaand formulier.

Het betreffende bedrag kunt u contant bij het parochiekantoor voldoen (geen pin) of overmaken op onderstaand banknummer:

Bankrekening: NL41 SNSB 0858 2429 07 (t.n.v. Parochie H. Petrus), o.v.v. intentienaam en datum.

Tarieven:

• H. Mis op maandag tot en met vrijdag € 12,50
  • H. Mis op zaterdagavond of zondag € 27,50
  • Voor een aparte jubileummis € 275,00

Misintentie formulier

Wij verzoeken u onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. De velden die aangeduid zijn met een sterretje (*) zijn verplichte velden. Denkt u eraan de intenties minstens twee werkdagen tevoren op te geven. U kunt ze anders nog voor de Mis rechtstreeks in de sacristie opgeven.

KerkbovenKerkbenedenLambertuskapel

Mis door de week (Betaald € 12,50 euro via bank)Weekendmis (Betaald € 27,50 euro via bank)