In de basiliek van Onze Lieve Vrouw en de kerken van St. Pieter mogen maximaal 30 gelovigen aan een H. Mis deelnemen, daardoor is reservering weer nodig!
Aan de gelovigen wordt gevraagd om een mondkapje te dragen volgens de richtlijnen van de overheid.

Reserveren voor de deelname aan een H. Mis op zaterdag of zondag kan bij het parochiekantoor, liefst per mail (info@parochiesintpieter.nl) of telefonisch tijdens openingstijden (043-3214694), uiterlijk vrijdag vóór 12.00 uur.

Als een H. Mis ‘vol’ is, krijgt u bericht en een doorverwijzing naar een andere H. Mis.

In het algemeen wijzen wij u nog eens op: de anderhalve meter regel, handen reinigen, hoesten en niezen in de ellenboog, gebruik van papieren zakdoekjes, thuis blijven bij verkoudheidsklachten en/of verhoging. “Degenen die deelnemen aan vieringen doen dat op eigen risico.”

U kunt ook altijd de H. Mis volgen via de livestreaming op de website van Onze Lieve Vrouw (www.sterre-der-zee.nl/uitzendingen)