Op vrijdag 13 september om 14.30 uur zal in de kerk van St. Pieter Beneden het sacrament van de Zieken (Ziekenzalving) worden toegediend aan mensen, die door ziekte of ouderdom verzwakt zijn en wat kracht/genade van “Boven” kunnen gebruiken.

In dit sacrament mag u ervaren dat u, in deze moeilijke periode van uw leven, er niet alleen voor staat. Zowel parochianen van St. Pieter als van de O.L.V.-basiliek zijn hierbij van harte welkom. De viering zal ongeveer een uur duren en daarna is er nog een samenzijn met koffie/thee en vlaai in het Pieterkelderke, St. Willibrordusstraat 12.

Als u mee wilt doen: graag even doorgeven aan het Parochiekantoor van St. Pieter, tel. 3214694. Ook als u dit sacrament al eens ontvangen hebt, kunt u gerust weer mee doen. Ook dan, toch graag doorgeven dat u komt. Mocht u problemen hebben met vervoer, meldt dit bij opgave.