Ziekenzalving – 10 september 2021 om 14.30 uur in kerk St. Pieter beneden

Op vrijdag 10 september om 14.30 uur zal in de kerk van St. Pieter Beneden weer het sacrament van de zieken (de ziekenzalving) worden gegeven aan mensen, die door ziekte of ouderdom verzwakt zijn. In dit sacrament mag u kracht/genade van God ontvangen en ervaren dat u in deze moeilijke periode van uw leven niet alleen staat. Parochianen van St. Pieter en Onze Lieve Vrouw zijn van harte welkom, maar ook andere zieken en ouderen. De viering zal ongeveer een uur duren en vindt plaats in de kerk van St. Pieter Beneden. Vanwege het coronavirus zal de ziekenzalving met een wattenstaafje gebeuren en zullen we de nodige afstand in acht nemen. Er zal na afloop helaas geen samenzijn met koffie kunnen plaats vinden.

Als u mee wilt doen: graag even doorgeven aan het Parochiekantoor via een mailtje naar info@parochiesintpieter.nl of via tel.nr. 3214694 (tijdens openingstijden).